My project 1 1

Locatie

Gramsbergen
Gramsbergen
Gramsbergen, Nederland
rick300x250

Datum

zondag 17 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

Dirty Monkey Run

De Dirty Monkey Run wordt georganiseerd samen met de werkgroep DMR en het bestuur van de Combibaan Gramsbergen, en natuurlijk met de hulp van heel veel Vrijwilligers & Sponsoren.

Dirty Monkey Run

De obstakelrun is voor echte fanatiekelingen maar de organisatie denkt ook aan de minder sportieve mensen want iedereen moet kunnen meedoen. De Dirty Monkey Run is een groot beleeffestijn waar de hele familie zich kan vermaken. Er is een groot terras waar vrienden en familie deelnemers op de voet kunnen volgen via livebeelden. Ook kunnen de toeschouwers daar genieten van lekker eten en drinken. Een DJ zorgt voor een gezellige sfeer met leuke muziek

Najaar 2016 ontstond bij enkele bestuursleden van de Combibaan Gramsbergen een idee. Waarom zelf geen run organiseren met, een mix van populaire runs als mud run, obstaclerun, bootcamp, funloop etc. die momenteel een hype zijn? Het zijn de mix en de aard van de ludieke, uitdagende hindernissen vol verrassingen en andere nieuwigheden die het evenement bijzonder moeten maken. Dat gaat dus nu gebeuren, want waarom zoiets niet in Gramsbergen? Met een mooi clubje vrijwilligers een uniek jaarlijks evenement? Niet alleen voor onze leden voor de Combibaan, maar voor iedereen. De Dirty Monkey Run Gramsbergen 2017 (DMR) komt er dus.

Daarnaast had de Combibaan behoefte aan een nieuw sportevenement, buiten de steeds schaarser wordende schaatswinter om. En behoefte om een passend sportief evenement erbij te hebben op de accommodatie voor de regio Gramsbergen tot zelfs in het Vechtdal. Voor jong en oud waarin sportief bezig zijn, smerig worden, gezelligheid, saamhorigheid maar vooral plezier voorop staan. Met vooruitzicht op continuïteit in de toekomst. Geschikt voor deelname van gezinnen, kinderen, verenigingen, scholen, vriendengroepen. Een laagdrempelig evenement voor iedereen, voor een zo breed mogelijke doelgroep die een sportief dagje uit wil. 
Maar ook met uitdaging voor de echte runners als voorbereiding – training op wedstrijden waarin het erop aan komt.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?