Datum

zondag 18 september 2022

Tijd

All Day

Dirty Monkey Run 2020

De obstakelrun is voor echte fanatiekelingen maar de organisatie denkt ook aan de minder sportieve mensen want iedereen moet kunnen meedoen. De Dirty Monkey Run is een groot beleeffestijn waar de hele familie zich kan vermaken. Er is een groot terras waar vrienden en familie deelnemers op de voet kunnen volgen via livebeelden. Ook kunnen de toeschouwers daar genieten van lekker eten en drinken. Een DJ zorgt voor een gezellige sfeer met leuke muziek.

It’s not a race but a challenge!

Kat’s van ’t padje, deur ’n drek kroep’n, dikke pret onder ’t net en meer dan 50 andere obstakels staan op 18 september klaar voor de deelnemers. De obstakels zijn verdeeld over drie verschillende afstanden. 3,5 kilometer voor de jongste deelnemers vanaf 6 jaar met begeleider. 7,5 kilometer voor de sportieve doorzetters. En de laatste afstand, 15 kilometer, voor de echte gorilla’s van de Dirty Monkey Run! “Bij ons draait het niet om winnen of verliezen. Daardoor blijft het leuk voor iedereen!” vertelt een van de medeorganisatoren. De Dirty Monkey Run wordt extra leuk door de acties die zijn georganiseerd.  Facebook  


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top