dinxperloop survivalrun 2024

Organisator

Stichting Survival Dinxperlo

Locatie

Dinxperlo (Gelderland)
Dinxperlo, Gelderland, Nederland
Soorten runs
rick300x250

Datum

zondag 17 december 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Dinxperloop Survivalrun 2024

Op zondag 17 december 2024 kun je weer meedoen aan de Dinxperloop Survivalrun 2024. Een survivalrun in het Gelderse Dinxperlo.

Dinxperloop Survivalrun

Elk jaar organiseert de Stichting Survivalrun Dinxperlo de Dinxperloop. Een prachtige survivalrun op en rond het terrein van Try out recreatie & training. Zondag 17/12/2023 is het weer zover. Vanaf zondag 27-08-2023 19.00 uur kan je je inschrijven voor de volgende categorieën: KSR, JSR15-17, JSR12-14, JSR10-12, recreanten 7km en de recreanten 5km.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?