Dinkel Survivalrun 2024

Organisator

Dinkel Survivalrunners
Meer informatie

Locatie

Losser (Overijssel)
Losser, Overijssel, Nederland
Soorten runs

Datum

zaterdag 24 februari 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Overijssel

Dinkel Survivalrun 2024

Op zaterdag 24 februari 2024 is het eindelijk zover: de eerste èchte Dinkel survivalrun in Losser, georganiseerd door de DinkelSurvivalRunners. Een strijd tegen de elementen.

Dinkel Survivalrun 2024

Een survivalrun is een wedstrijd voor echte bikkels. Enkel kracht en conditie is niet voldoende, zonder technische kennis haal je niet met succes de eindstreep. Er zullen twee afstanden zijn: een korte run van 8 kilometer en een middellange run van 14 kilometer. Deze twee runs zullen respectievelijk 31 en 49 hindernissen bevatten.


De Dinkel Survival Run wordt georganiseerd door een groep enthousiaste leden van de survivalrun vereniging de Dinkel Survival Runners uit Losser. Begin 2022 zijn de eerste concrete plannen begonnen om een eigen run te gaan organiseren. Op deze manier willen wij het dorp Losser verder kennis laten maken met deze mooie sport, en mede survivalrunners uit Nederland en Duitsland kennis laten maken met ons mooie dorp en omgeving.

Verslag en sfeer afgelopen editie

Dit is niet de eerste editie van deze run. Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?