dijkensport obstakelrun

Datum

zaterdag 02 september 2023
Verlopen!

Tijd

11:00 - 14:00

Provincie

Gelderland

DijkenSport Obstakelrun 2023

DijkenSport start dit jaar met de dijkensport obstakelrun. Tijdens dit nieuwe onderdeel op de zaterdagmorgen ga je alleen of met je vrienden/kennissen of familie samen de uitdaging aan. Dit parcours is voor eenieder toegankelijk en zit boordevol leuke uitdagingen en stoere obstakels zoals het klimmen over de Walls, banden en netten. Welke uitdaging kies je? De obstakels zijn op meerdere manieren te nemen naar wat jij prettig vindt te nemen. Lukt een obstakel niet, dan loop je gewoon door naar de volgende of probeer je het opnieuw.

DijkenSport Obstakelrun

De afstanden zijn:
11:00 uur – zes kilometer met 39 obstakels (12 euro)
11:30 uur – vier kilometer met 26 obstakels (12 euro)
12:00 uur – twee kilometer met 13 obstakels (9 euro)

De startlijst wordt vooraf het evenement bekend gemaakt op de website en social media.

Ben jij of zijn jullie klaar voor dit gave en sportiefste dagje uit? En trotseren jullie de eindhindernis dan zien wij jullie graag op zaterdagmorgen 3 september.

(Deelname 10 tot 12 jaar onder begeleiding van een ouder en vanaf 12 jaar alleen)

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?