decathlon obstacle run

Organisator

VZW 't Zwarte Veld
Email
info@vzwtzwarteveld.be
Website
https://www.vzwtzwarteveld.be/

Locatie

Beernem, West-Vlaanderen, Belgie

Datum

zaterdag 01 juli 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - West-Vlaanderen

Decathlon Obstacle Run 2023

Daag jezelf, een vriend of een volledige vriendengroep uit op de Decathlon Obstacle Run! Stop voor één keer niet voor de slagboom maar spring erover en slinger, klouter, spartel je een weg door de bossen van het landelijke Oostveld.

Decathlon Obstacle run

voor de competitieve lopers is er een parcours van 8 kilometer. Recreatieve lopers kunnen zich wagen aan het parcours van 5 kilometer. Je kan je verwachten aan een 30-tal ostakels doorheen de Oostveldse bossen en dreven. Alle deelnemers krijgen een tijdsregistratie. Je kan individueel deelnemen, in duo of in groep van 3 tot 20 deelnemers.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?