Dassy Highlandrun

Dassy Highlandrun 2023

De Dassy Highlandrun wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd en vormt dé ultieme obstacle ervaring voor elke liefhebber van sport, hoogtemeters en gigantische hoeveelheden modder. Dit alles bieden we je aan in een unieke setting: de Rodeberg in het prachtige Heuvelland vormt ons speelterrein!

Dassy Highlandrun

Wees er snel bij: Met vijf uitverkochte edities achter de rug verwelkomen we in 2023 maar liefst 1.100 dappere Highlanders en maken we plaats voor 300 kleine helden tijdens onze kids run! Wie er de vorige jaren mocht bij zijn, kan getuigen van een unieke sfeer en een ongelooflijke voldoening aan de finish!

Je knoopt de schoenen aan voor een fantastisch parcours van 6 of 12 km met respectievelijk 10 of 20 uitdagende hindernissen! Na deze persoonlijke overwinning kan je terecht in onze pop up ‘Highland Village’ waar je kan nagenieten met een streekbiertje of een whisky shot!

Onze eerste editie in 2015 bracht een stralende herfstzon, waar we in 2016 bakken water over ons heen kregen. Op onze laatste twee edities hielden we het opnieuw droog, met uitzondering van het parcours natuurlijk! De Highlandrun is er één van extremen! Wat brengt 2023?

Het succes van de Highlandrun is te danken aan een aantal onmisbare ingrediënten die op een unieke manier gecombineerd worden: sport, teamspirit, uitdagende obstakels, een zeer breed doelpubliek, prachtige natuur met genadeloze hoogtemeters, bakken modder en een gezellige ‘Highland Village’ met verwarmde tent waar na de inspanning alles aanwezig is voor de ontspanning.

Do you dare to join, HIGHLANDERS?! Highlandrun VIII – STRONGER THAN EVER!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag - zondag 23 - 24 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincies

BE - West-Vlaanderen

Locatie

Westouter, West-Vlaanderen, België
Westouter, West-Vlaanderen, België

Organisator

Highlandrun
Email
info@highlandrun.be
Website
https://highlandrun.be/
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?