Dalfser Obstakelloop

Organisator

Oranjevereniging Dalfsen
Email
info@dalfserobstakelloop.nl

Locatie

Dalfsen, Overijssel, Nederland
Dalfsen
rick300x250

Datum

zondag 28 april 2024
Verlopen!

Tijd

13:30 - 17:00

Provincie

Overijssel

Dalfser Obstakelloop 2024

Op zondag 28 april 2024 organiseert Oranjevereniging Dalfsen de vijfde unieke obstakelloop in Dalfsen. De route gaat wederom op originele wijze dwars door het dorp richting het industrieterrein van Dalfsen en de Bellingeweer. Op het industrieterrein stellen meerdere bedrijven hun terrein open en plaatsen uitdagende obstakels om de obstakelloop voor jou zo uitdagend mogelijk te maken. Ben jij een echte bikkel én doorzetter en klaar voor deze sportieve uitdaging?

Dalfser Obstakelloop

De Dalfser Obstakelloop is voor fanatieke deelnemers uit Dalfsen en omstreken. Deelname is mogelijk vanaf 14 jaar. Het doel van deze loop is om deelnemers, op een originele wijze, hun fysieke grenzen op te laten zoeken. Om dit te verwezenlijken helpen ondernemers uit Dalfsen met het bouwen van unieke obstakels door en rondom hun bedrijf. Gaaf toch!?

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?