buffelrun

Organisator

Buffelrun
Email
info@buffelrun.nl
Inschrijven

Locatie

Boerdonk
Boerdonk
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 17 - 18 augustus 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

Buffelrun 2024

De laatste jaren steevast uitverkocht, de Buffelrun. Of je nu houdt van een feestje, gezellig samen met je ouders of met je kinderen, of met je vrienden of vriendinnen wil mee doen óf als je ouder bent dan 16 jaar en de echte uitdaging aan wilt gaan? Er is voor ieder wat wils. Zelfs voor de bezoekers is er van alles te zien en te beleven. Een hapje en een drankje, een kermis voor de kleinsten, een reuzenrad, een speciaalbier terras én voor iedereen de hele dag live muziek om van te genieten.

Buffelrun

Het idee van de laatste jaren is op veler verzoek iets aangepast. Op beide dagen is het nu nog laagdrempeliger gemaakt om mee te doen. Ook is het voor de jongsten onder ons om (samen met één ouder) mee te doen aan de Kalfjesrun.

Afstanden Buffelrun

Je kunt meedoen aan diverse afstanden;

  • 1,5 kilometer kalfjesrun
  • 4 kilometer familyrun
  • 6 kilometer yousters
  • 8 kilometer volwassenen
  • 12 kilometer vorwassenen

Obstakels.com Oké!

Bij dit evenement zijn we eerder zelf aanwezig geweest en we kunnen dus met een gerust hart zeggen dat dit event oké is! Lees hier de review:

Review Buffelrun 2023

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?