buddyrun

Buddy Obstacle Run Zutphen

Na twee jaar van verplichte afwezigheid zijn we terug, en gaver dan ooit! Op 25 juni 2022 vindt de zomereditie van de Buddy Run in Zutphen plaats. De route van de Obstakel Run is weer in het voor ons vertrouwde natuurgebied met bos, veel water en deze keer ook modder. Hier zullen de meest uiteenlopende hindernissen worden opgebouwd. Van klein tot kolossaal en van niet al te moeilijk tot super uitdagend. Uiteraard hoort een nat pak VOOR IEDEREEN ook weer tot de mogelijkheden.

Het belooft dus een heus waterspektakel te worden voor IEDEREEN. Er zijn 3 afstanden: 3,5 km, 7 km en 11 km met de leukste obstakels. De routes van 7 en 11 km passeren meerdere keren de Berkel via een spectaculaire hindernis. En ja, dit jaar wordt niet alleen het water maar ook de modder jouw uitdaging op alle afstanden. IEDEREEN MAG MEEDOEN! Voor iedere deelnemer is er een geschikte afstand.

Voor de niet getrainde sporters of jeugdige en gehandicapte deelnemers is het 3,5 km parcours uitermate geschikt. Voor iedereen, dus ook de sporter met een beperking, die denkt iets meer uitdaging aan te kunnen is er de 7 km afstand. En voor de echte “die hard” sportievelingen is er de 11 km. Voor diegenen die van een wedstrijd houden is er zelfs 1 wedstrijdvak beschikbaar. De minimale leeftijd voor deelname is 5 jaar en vanaf het 7 km parcours is zwemvaardigheid vereist.

De start en finish van het evenement zijn deze keer op het terrein van Boerderij Klein Graffel in Warnsveld. Daar zullen – rekening houdend met eventuele Coronabeperkingen – benodigde voorzieningen zijn zoals toiletten en opslag voor bagage, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en heel veel bekijks. 💦

Heb jij er al zin in? Schrijf je in via www.buddyrun.nl  Hier vind je ook meer informatie over dit evenement. 

De Buddy Obstacle Run wordt georganiseerd door de Stichting Battle4kids (www.battle4kids.nl) en staat in Zutphen in het teken van de zeldzame kinderziekte BATTEN. Dit is een slopende stofwisselingsziekte met helaas nog fatale afloop. Jij kan dus het verschil maken! Hoe? Maak een sponsorteam aan via https://www.inactievoorbeatbatten.nl/evenement/buddy-obstacle-run-voor-beat-batten-2022 en haal zo geld op voor het onderzoek naar deze slopende ziekte. De volle 100% van de sponsoropbrengsten gaan naar dit onderzoek.

Wij zullen ons houden aan de maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus, zoals geadviseerd en opgelegd door de rijksoverheid. Houd voor de actuele stand van zaken hierin onze website in de gaten: https://www.buddyrun.nl/coronamaatregelen/ 

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag 25 juni 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Camping Jena
Hummelo, Nederland

Organisator

Stichting Battle4Kids
Telefoon
06 5248 6557
Email
info@buddyrun.nl
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven