buddy obstacle run

Organisator

Stichting Battle4Kids
Telefoon
06 5248 6557
Email
info@buddyrun.nl

Locatie

Camping Jena
Hummelo, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag 24 juni 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Buddy Obstacle Run Zutphen

Na twee jaar van verplichte afwezigheid zijn we terug, en gaver dan ooit! Op 24 juni 2023 vindt de zomereditie van de Buddy Obstacle Run in Zutphen plaats. De route van de Obstakel Run is weer in het voor ons vertrouwde natuurgebied met bos, veel water en deze keer ook modder. Hier zullen de meest uiteenlopende hindernissen worden opgebouwd. Van klein tot kolossaal en van niet al te moeilijk tot super uitdagend. Uiteraard hoort een nat pak VOOR IEDEREEN ook weer tot de mogelijkheden.

Buddy Obstacle Run

Het belooft dus een heus waterspektakel te worden voor IEDEREEN. Er zijn 3 afstanden: 3,5 km, 7 km en 11 km met de leukste obstakels. De routes van 7 en 11 km passeren meerdere keren de Berkel via een spectaculaire hindernis. En ja, dit jaar wordt niet alleen het water maar ook de modder jouw uitdaging op alle afstanden. IEDEREEN MAG MEEDOEN! Voor iedere deelnemer is er een geschikte afstand.

Voor de niet getrainde sporters of jeugdige en gehandicapte deelnemers is het 3,5 km parcours uitermate geschikt. Voor iedereen, dus ook de sporter met een beperking, die denkt iets meer uitdaging aan te kunnen is er de 7 km afstand. En voor de echte “die hard” sportievelingen is er de 11 km. Voor diegenen die van een wedstrijd houden is er zelfs 1 wedstrijdvak beschikbaar. De minimale leeftijd voor deelname is 5 jaar en vanaf het 7 km parcours is zwemvaardigheid vereist.

De start en finish van het evenement zijn deze keer op het terrein van Boerderij Klein Graffel in Warnsveld. Daar zullen – rekening houdend met eventuele Coronabeperkingen – benodigde voorzieningen zijn zoals toiletten en opslag voor bagage, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en heel veel bekijks. 

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?