buddyrun

Buddy Obstacle Run 2020

In een prachtig natuurgebied nabij Zutphen, waar bos en water samenkomen, ligt het parcours van de 3e editie van de Buddy Obstacle Run. In de schaduw van de bomen rijzen uiteenlopende hindernissen op, van klein en natuurlijk tot grotesk gebouwd en uitdagend. De start en finish van het evenement zijn gelokaliseerd op het terrein van de lokale voetbalvereniging Warnsveldse Boys met de nodige voorzieningen zoals kleedkamers en toiletten, maar ook verwennerij voor de inwendige mens en bruisend vermaak en gezelligheid met muziek, kraampjes en veel bekijks.
Zowel in 2018 als in 2019 was de Buddy Run een groot succes. Dus wij gaan door en de derde editie is gepland!
Er zijn weer een aantal kleine veranderingen ten opzichte van vorig jaar waardoor de editie van 2020 nog veel vetter belooft te worden. Zo zullen er speciaal ontwikkelde hindernissen komen die geschikt zijn om met een rolstoel te nemen!
De Buddy Obstacle Run kent ook dit jaar drie afstanden; er is een 3 km parcours, 6 km parcours en 9 km parcours. Naar verwachting zullen we bij de 3e editie 1000 deelnemers verwelkomen waarbij zo?n 100 gehandicapte sporters zullen meedoen. Uniek aan dit evenement is dat IEDEREEN MAG MEEDOEN! Dat betekent dat er voor iedere deelnemer een geschikte afstand is. Nieuw in 2020 is dat er 2 parcoursen geschikt zullen worden gemaakt voor de gehandicapte sporter!! Net zoals bij de voorgaande edities is er voor de jeugdige en gehandicapte deelnemers 3 km parcours, voor iedereen, dus ook de gehandicapte sporter die denkt iets meer uitdaging aan te kunnen de afstand van 6 km, en voor de echte sportievelingen de 9 km loop. De minimale leeftijd voor deelname is 5 jaar. Deelnemers kunnen zich laten sponsoren ten behoeve van het goede doel, te weten de ziekte BATTEN.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Datum

zaterdag 27 juni 2020
Expired!

Tijd

All Day

More Info

Inschrijven

Provincies

NED - Gelderland

Locatie

Warnsveld
Veldsebosweg 30, Warnsveld, Nederland

Organisator

Stichting Battle4Kids
Telefoon
06 5248 6557
Email
[email protected]
Inschrijven

Geef een reactie

Scroll naar top