Logo Broekstaclerun png

Organisator

BroekstacleRun
rick300x250

Datum

zondag 01 oktober 2023
Verlopen!

Tijd

11:00

Provincie

Overijssel

Broekstaclerun

Een obstaclerun en mudrun in 1, maar dan wel op z’n Broeklands georganiseerd. Dat betekent: extra gezelligheid en ook genoeg te zien onderweg! Dus zowel voor deelnemer als publiek leuk om te komen!

Broekstaclerun

Zowel voor de sportievelingen als voor degene die niet getraind zijn. Je doet er dan gewoon een stukje langer over! Onderweg is er van allerlei leuks te zien. Dus doe mee!

In een eerdere editie van de BIB hebben we al aangekondigd dat er ook dit jaar weer een echte Broekstaclerun wordt georganiseerd. En wel op 1 oktober, dus de zondag vóór Broekelo. Ook dit jaar hopen we weer op een editie met een bult gezelligheid, sportiviteit en smerigheid (en goed weer).

Inmiddels zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Het parcours is inmiddels definitief en voor dit jaar betekent dat er 3 afstanden zijn:
* “een Stukkie minder” (kidsrun), ongeveer 2,5 km
* “een Stukkie”, ongeveer 5 km
* “een Stukkie meer”, ongeveer 10 km

We starten op 1 oktober rond 11 uur met de eerste groep en afhankelijk van het aantal deelnemers start de laatste groep om 15 uur. Doe jij ook mee? Je kunt ook dit jaar mee doen met je team, vriendinnetje, buurman of moeder! Geef dezelfde teamnaam op en jullie worden gegarandeerd in dezelfde startgroep geplaatst.

Wil jij ons ook deze editie helpen? Meld je aan als vrijwilliger!
We zoeken verschillende vrijwilligers voor die dag, denk aan verkeersregelaars, maar ook mensen die bij specifieke hindernissen willen staan, bij het secretariaat waar deelnemers zich kunnen melden en nog op een aantal andere plekken. Wil jij ons helpen en ervoor zorgen dat dit weer net zo’n leuke editie wordt als vorig jaar? Stuur een mail naar broekstaclerun@gmail.com of neem contact op met Elise (06-53544146). Alle vrijwilligers die vorig jaar geholpen hebben, worden binnenkort persoonlijk benaderd met de vraag of ze weer willen helpen!

Er zijn 3 afstanden:

  • 2,5 km (kidsrun) –> €5,-
  • 5 km –> €20,-
  • 10 km –> €25,-

Doe jij ook mee?

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?