Breakout Run 2024

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com
Meer Informatie

Locatie

Vught (Noord-Brabant)
Vught, Noord-Brabant, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 11 - 12 mei 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

Breakout Run 2024

De Breakout Run. Durf jij het aan om uit te breken en deel te nemen aan de grootste gevangenisopstand van het land? Lukt het jou en je vrienden om de vele hindernissen te overwinnen en om uit handen te blijven van de bewakers? 

Breakout Run 2024

De Breakout Run is onderdeel van de Spartacus Series. Na jarenlang ontsnapt te zijn vanuit de Maashorst verhuist het evenement nu naar de IJzeren Man in Vught.

Durf jij het aan om uit te breken en deel te nemen aan de grootste gevangenisopstand van het land? Lukt het jou en je vrienden om de vele hindernissen te overwinnen en om uit handen te blijven van de bewakers? Schrijf je dan binnenkort in en begin alvast met trainen. Je hebt het nodig!

Breakout Run

De BreakoutRun is de ultieme obstacle run met meer dan 40 verschillende hindernissen. Zwem door het water, kruip door de modder, klim over obstakels of spring van grote hoogte. Elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn meerdere manieren om te ontsnappen; voor zowel de beginnende zakkenroller als de ervaren beroepscrimineel is er een afstand te kiezen die goed aansluit bij zijn of haar expertise.

Afstanden BreakoutRun

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden;

  • 2 kilometer
  • 4 kilometer
  • 5 kilometer
  • 9 kilometer
  • 14 kilometer
  • Last Man Standing

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?