breakout run vught

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com

Locatie

Vught (Noord-Brabant)
Vught, Noord-Brabant, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 29 - 30 april 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Provincie

Noord-Brabant

Breakout Run 2023

De Breakout Run is terug. Op een nieuwe locatie met hetzelfde concept; ontsnappen uit de gevangenis!

Breakout Run 2023

De Breakout Run is onderdeel van de Spartacus Series. Na jarenlang ontsnapt te zijn vanuit de Maashorst verhuist het evenement nu naar de IJzeren Man in Vught.

Durf jij het aan om uit te breken en deel te nemen aan de grootste gevangenisopstand van het land? Lukt het jou en je vrienden om de vele hindernissen te overwinnen en om uit handen te blijven van de bewakers? Schrijf je dan binnenkort in en begin alvast met trainen. Je hebt het nodig!

Breakout Run

De BreakoutRun is de ultieme obstacle run met meer dan 40 verschillende hindernissen. Zwem door het water, kruip door de modder, klim over obstakels of spring van grote hoogte. Elk obstakel is een nieuwe uitdaging. Er zijn meerdere manieren om te ontsnappen; voor zowel de beginnende zakkenroller als de ervaren beroepscrimineel is er een afstand te kiezen die goed aansluit bij zijn of haar expertise.

Tijdens de Family Run krijg je de kans om met familie en vrienden uit te breken. Vanaf 6 jaar kunnen deelnemers meedoen aan de Family Run onder begeleiding van een begeleider (18+). De vluchtroute van de Family Run is 2 of 4 km lang. Hebben de boeven tijdens deze route een extra handje nodig of blijven de ervaren criminelen achter bij één van de obstakels? Deze route zal in het teken staan van samenwerken en de obstakels overwinnen. Bij de finish zal er een verrassing klaarliggen. Let op: begeleiders dienen ook in het bezit te zijn van een geldig deelnamebewijs.

Ben jij sportief, tussen de 12 en 18 jaar en durf jij het aan om een vluchtroute van 8 km af te leggen tijdens de Breakout Run? Dan is dit jouw kans. Doe samen met je vrienden/vriendinnen mee en laat zien dat jij kan ontsnappen uit onze zwaarbewaakte gevangenis. Een hele uitdaging voor jullie voortvluchtigen om de hindernissen te overwinnen. Bij deze categorie mag één begeleider per Young Gangster mee lopen, maar dit is niet verplicht. 

Afstanden BreakoutRun

Je kunt meedoen aan de volgende afstanden;

  • 2 kilometer
  • 4 kilometer
  • 8 kilometer
  • 14 kilometer

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?