breakout run

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com

Locatie

De Maashorst
Palmstraat 7, 5374 PC, Schaijk, Nederland
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 28 - 29 mei 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Breakout Run 2022 [Geannuleerd]

2 KM / 4KM

Tijdens de Family Run op zondag kun je met de hele familie uitbreken. De vluchtroute is 2 km of 4 km lang. Daag je familieleden of vrienden uit en laat zien dat jullie samen kunnen ontsnappen. Bij deze categorie is het verplicht dat er ??n begeleider per drie kinderen (tussen de 6 en 12 jaar) mee loopt.

8 KM / 14KM

Zowel op zaterdag als op zondag kunnen gevangenen zich inschrijven voor de Adults. De vluchtroute is 8 of 14 km lang. Tijdens deze vluchtroute probeer jij te ontkomen aan de politie en ga jij jouw vrijheid tegemoet.

Op zoek naar een extra uitdaging? Leg dan het parcours geketend aan je celgenoot af. Jullie worden met een chain aan elkaar vast gemaakt en leggen het hele parcours samen af.

LAST MAN STANDING

Deze categorie is bedoeld voor de zware criminelen. Wie wordt de ultieme uitbreker die het langst uit de handen van de politie weet te blijven? The Last Man Standing categorie start zaterdag om 10:45 uur en kent geen vaste afstandslimiet. Je legt als eerste ronde het 14 km parcours af en vervolgens alle rondes de 8 km. Vanaf de tweede ronde zal je elke keer een object mee moeten nemen. Wat deze objecten zijn, zal pas op de dag zelf bekend worden, maar denk aan boomstammen, ketting, etc.

Je krijgt een herkenningsbandje om je arm zodat het duidelijk is dat je meedoet aan de Last Man Standing categorie. Ook zullen de tijden van de rondes bijgehouden worden. De crimineel die om 16:00 uur de meeste rondes heeft behaald, wint de Last Man Standing. Mochten er meerderen zijn die in dezelfde laatste ronde overblijven, dan is de deelnemer die als eerste aan de laatste ronde begon, de winnaar.

Reacties zijn gesloten.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?