BEEKSE WINTERBOSLOOP 2024

Locatie

Beek (Gelderland)
Beek, Gelderland, Nederland
Soorten runs

Datum

zondag 21 januari 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

BEEKSE WINTERBOSLOOP 2024

Een bosloop is een hardloopwedstrijd door de bossen van Beek. De ondergrond is niet verhard. Het parcours gaat over heuvelachtig terrein. Een bosloop wordt gelopen over 2 zondagen. Elke zondag wordt er een apart klassement gemaakt. De Beekse winterbosloop wordt 2 zondagen gehouden, waardoor er elke zondag een prijsuitreiking wordt gehouden. Er bestaat geen eindklassement meer.

AFSTANDEN BEEKSE WINTERBOSLOOP

Je kunt bij de Beekse Winterbosloop meedoen aan de volgende afstanden:

  •  Kilometer (kids)
  •  Kilometer (kids)
  •  Kilometer
  •  10 Kilometer

DETAILS VAN DEZE TRAIL

  • Beekse Winterbosloop
  • Datum: 21 januari 2024
  • Locatie: Beek, Gelderland
  • Inschrijven: via deze link.

INSCHRIJVEN BEEKSE WINTERBOSLOOP

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

trail nl banner

Bekijk de complete trailrun kalender van Nederland hier. Bestel je trail running schoenen bij Trail.nl.

OVER DE BOSSEN VAN BEEK

De bossen van Beek, gelegen nabij het pittoreske Montferland in de provincie Gelderland, Nederland, zijn een waar paradijs voor natuurliefhebbers en wandelaars. Dit schilderachtige gebied staat bekend om zijn weelderige bossen, glooiende heuvels en charmante dorpjes, en biedt een oase van rust en natuurlijke schoonheid.

De bossen van Beek vormen een deel van het Montferlandse bosgebied en bieden een netwerk van wandelpaden en fietsroutes die je meenemen door het prachtige landschap. Het gebied staat vooral in de herfst bekend om zijn kleurrijke loofbomen die het bos in een zee van rood, oranje en geel transformeren.

Montferland zelf is een historische streek met een rijke geschiedenis en karakteristieke vakwerkhuizen. Het is een geweldige plek om na een dag in de natuur te verkennen en te genieten van lokale lekkernijen in gezellige restaurants en cafés.

Kortom, de bossen van Beek en Montferland bieden een ideale ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven. Hier kunnen bezoekers genieten van de rustige en schilderachtige schoonheid van de natuur en een vleugje historische charme ervaren. Het is een bestemming die uitnodigt tot ontspanning, verkenning en waardering voor de Nederlandse natuur.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?