Survivalrun Gendringen

BAX Survivalrun Gendringen

Op 4 en 5 februari 2023 organiseren we de BAX Survivalrun Gendringen. Binnenkort gaan de inschrijvingen open.

BAX Survivalrun Gendringen

Jaarlijks organiseert SSG een meerdaags survivalrun evenement. De survivalrun bestaat in Gendringen uit een 5, 9 of 13 km lang parcours met uitdagende natuurlijke en opgebouwde hindernissen. Voor het uitlopen van de run is beheersing van de basis survivalruntechnieken, denk aan apenhang, swing-over of voetklem, nodig.  
De start en finish is op het atletiekterrein van Atletico ’73, Waalstraat 5 te Gendringen. Het parcours gaat door het bosrijke recreatiegebied Engbergen en over de landerijen van het buitengebied van Sinderen. Begeleiders en publiek kunnen de deelnemers volgen tijdens de run door de aangegeven fietsroute.
Hou je van een uitdaging, of vind je het gewoon leuk om buiten te sporten, schrijf je dan in voor deze survivalrun.

Let op: Een survivalrun is een stapje boven de obstacle run. Je moet hier alle hindernissen kunnen. Dit is een serieuze sport waar je voor dient te trainen. Gaan de obstacle runs je eenvoudig af en zoek je wat meer uitdaging? Dan is een survivalrun wel wat voor jou. Vergeet ook je speciale survivalrunsokken niet!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

zaterdag - zondag 04 - 05 februari 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Gendringen, Gelderland, Nederland

Organisator

Stichting Survival Gendringen
Email
info@survivalgendringen.nl
dutch mud men
dutch mud men

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven