Battle4life Hoorn

Battle4Life Hoorn

Op Hemelvaartsdag, 18 mei 2023 vindt alweer de zesde editie van de Battle4Life plaats. De Battle4Life is een sponsor obstaclerun, georganiseerd door vrijwilligers, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan Pisa | Centrum voor leven met en na kanker.  Er zijn verschillende runs waar je aan mee kunt doen. Zo is er een Family Run en een Kids Run, maar je kunt je ook opgeven met je collega’s voor run voor Bedrijventeams en natuurlijk kan je ook individueel meedoen.

Battle4Life Hoorn

Na het grote succes van vorig jaar, wordt ook deze keer weer een speciale scholendag georganiseerd. Deze vindt plaats op de woensdag 17 mei.

Schrijf je in voor dit te gekke, sportieve en super gezellige evenement en steun Pisa | Centrum voor leven met en na kanker.

De Battle4Life is een sponsor obstaclerun voor Pisa. We vragen je om je deelname te laten sponsoren. Dit is géén verplichting om deel te kunnen nemen! Bij het inschrijven maak je wél automatisch een actiepagina aan die je heel eenvoudig voor sponsoring kunt delen. 

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Het evenement is afgelopen.

Datum

donderdag 18 mei 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Hoorn, Noord-Holland, Nederland

Organisator

Stichting Battle4Kids
Telefoon
06 5248 6557
Email
info@buddyrun.nl
dutch mud men
dutch mud men

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven