alpha city run

Locatie

Arnhem, Gelderland, Nederland
Arnhem, Nederland
rick300x250

Datum

zondag 06 oktober 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

Gelderland

Alpha City Run 2024

Een nieuw sportevenement met als decor de parel van het oosten, Arnhem. Alpha City Run transformeert de stad in een grote uitdagende hindernisbaan die dwars door het centrum loopt. Plezier, uithoudingsvermogen en sportiviteit staan voorop. Alleen of samen met jouw team. Wij stimuleren iedereen om een gezond, gelukkig en fit leven te leiden.

Alpha City Run

EEN OBSTAKEL CITY RUN DIE VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK IS EN MENSEN BIJ ELKAAR BRENGT.

Alpha City Run is een uitdagende obstacle run waarvan het parcours  dwars door de stad loopt. Vitesse, de moedige mannen en vrouwen van Defensie en vooral de gewone Arnhemmer trainen samen hard om de uitdagingen en hindernissen van de Alpha City Run te overwinnen. Samen brengen we Arnhem in beweging. Zelfs de burgemeester is niet te stoppen en streeft ernaar de fitste burgemeester van Nederland te worden.

De Alpha City Run is voor iedereen vanaf 12 jaar.

Afstanden Alpha CityRun

Bij de Alpha City Run kun je aan diverse afstanden meedoen:

  • 6 Kilometer
  • 13 Kilometer

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

In dit geval geen video van voorgaande keer, want dit is de eerste editie. Wel een leuke trailer!

Inschrijven evenement

Inschrijven voor dit evenement doe je via de organisatie zelf. Klik daarvoor op de button en ga naar de website van het evenement.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?