spartacus run 2024

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com
Inschrijven

Locatie

Boom, Antwerpen, Belgie
Schommelei 1, 2850 Boom
rick300x250

Datum

zaterdag - zondag 28 - 29 september 2024

Tijd

Gehele dag

Provincie

BE - Antwerpen

AA Drink Spartacus Run 2024

In 2024 maakt De Schorre zich op voor de 12de editie van de AA Drink Spartacus Run! Dit jaar vindt de moeder der obstakelruns 2 weken vroeger plaats dan voorheen. Ook wordt het sinds dit jaar een tweedaags evenement! Dit tijdens het weekend van 28 en 29 september.

Spartacus Run

Op zaterdag 28 september is de grootste obstakelrun van België er voor de traditionele AA Drink Spartacus Run van 5 km en 10 km. Op het parcours van 5 km en de 10 km moet je respectievelijk zo’n 20 en 25 hindernissen overwinnen.

Op zondag 29 september staat alles in het teken van families en kinderen. Dan staat de AA Drink Spartacus Family Run op het programma. Over een aangepast parcours van 4 km is er plaats voor de jongste deelnemers, van 6 tot 12 jaar, samen met ouders of begeleiders.

Video en sfeerverslag van dit evenement

Om de sfeer te proeven en alvast in de stemming te komen kun je onderstaande video bekijken. Die geeft een kleine indruk van wat je deze dag kunt verwachten. Of de modder en de hindernissen exact hetzelfde zijn? Dat blijft nog even een verrassing!

Inschrijven

Inschrijven doe je via de knop aan de rechterkant, bij de organisatie zelf.

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?