spartacus run

Organisator

Golazo
Email
info@golazo.com

Locatie

Boom, Antwerpen, Belgie
Schommelei 1, 2850 Boom

Datum

zondag 16 oktober 2022
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

AA Drink Spartacus Run 2022

Vanaf maandag 27 juni start het TV-programma ‘Spartacus Run’ bij VTM. 24 BV’s gaan een bikkelharde strijd aan, wekelijks van maandag tot donderdag. O.a. Laura Tesoro, Average Rob en Sammy Mahdi leggen een parcours af met 10 spectaculaire (en voor jullie ongetwijfeld bekende) hindernissen. Met Michel Wuyts als commentator en Andy Peelman als vliegende reporter!

AA Drink Spartacus Run – new date !

Onze obstacle runners zullen dit jaar iets langer geduld moeten hebben. De AA Drink Spartacus Run die initieel op 1 mei gepland stond, zal op zondag 16 oktober georganiseerd worden. Reden van de verschuiving is gelukkig goed nieuws: Spartacus krijgt immers een vervolg op tv!

Op het parcours van 10 km moet je zo’n 25 hindernissen overwinnen. Alleen of met de hulp van vrienden, aan de finish is iedereen Spartacus! Ook de AA Drink Spartacus Family Run is opnieuw van de partij. Een aangepast parcours van 3 km voor de jongste deelnemers, van 6 tot 12 jaar.

Mag het wat meer zijn dan de Family Run maar ben je nét te jong voor de Spartacus Run? AA Drink Young Spartacus is er voor alle obstacle runners in wording, van 12 tot 16 jaar. Test je kracht, snelheid en volharding op een parcours van 5 km!

Om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken, starten jullie in waves met telkens een pauze van 10 minuten. Per wave starten +/- 150 deelnemers, ingedeeld op basis van startnummer. Wij verdelen de waves. Ongeveer 1 week op voorhand ken je je exact startuur en startnummer.

De eerste startboxen worden gereserveerd voor de lopers die kiezen voor de AA Drink Spartacus Run mét timing. Kies je voor de Spartacus Run 10 km zonder timing? Dan kan je bij je inschrijving kiezen om in de voor- of namiddag te starten. De indeling van de andere afstanden ligt vast:

  • Spartacus 10 km – met timing: start in waves tussen 10u en 11u30
  • Spartacus 10 km – zonder timing:
    • Start in waves tussen 11u30 en 13u
    • Start in waves tussen 13u en 16u
  • Young Spartacus 5 km: start in waves tussen 13u en 16u
  • Spartacus Family Run 3 km: start in waves tussen 10u en 13u

Op zoek naar een leuke obstacle run, mud run, survivalrun, endurance event of adventure race? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina? Missen we een evenement? Laat het ons dan weten via onze contactpagina. Stuur ons de informatie en we voegen het evenement kosteloos aan onze kalender toe.

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?