battle of thor

Datum

zondag 11 september 2022

Tijd

All Day

Battle of Thor 2022

Lopen, klimmen, glijden en kruipen op een van de mooiste plekjes van Limburg? Schrijf je samen met je familie, vrienden of collega’s in voor de AA Drink Battle of Thor op zondag 11 september op en rond de mijnterrils van Genk in een prachtig natuurgebied! Dit wordt jouw motivatie om de komende maanden uit die stoel te komen en je sportschoenen aan te trekken!

Battle of Thor 2022

Dit jaar maar 4000 plaatsen!

AA Drink Battle of Thor is een obstacle run voor iedereen! Kies je voor het volledige parcours van 12 km (vanaf 16 jaar), dan krijg je 25 uitdagende doch voor iedereen haalbare hindernissen voorgeschoteld.

Is 12 km te ver voor jou, dan ga je toch gewoon voor de 7 km (vanaf 12 jaar)!

Het prachtige uitzicht vanop de mijnterril krijg je sowieso cadeau!

Maar we vergeten ook de allerkleinsten niet! Voor 6 tot 11-jarigen wordt er een aangepast parcours van ongeveer 3 km gebouwd. Eén volwassene mag tot 3 kinderen begeleiden. Iedere deelnemer (ook begeleider) moet ingeschreven zijn.

Deelnemen kan dus met héél je familie! Wil je er bij zijn? Wacht dan niet te lang. Dit jaar zijn het aantal plaatsen beperkt tot 4000.

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top