Mud Masters High School Edition

Mud Masters High School Edition aangekondigd


De Mud Masters High School Edition biedt middelbare scholieren en hun docenten een unieke sportervaring, gepland op vrijdag 7 juni in Haarlemmermeer en op 27 september in Biddinghuizen. Dit evenement is de perfecte gelegenheid voor klassen en scholen om samen een avontuurlijke uitdaging aan te gaan op een 6 kilometer lang parcours vol modder en spectaculaire obstakels. Het is vergelijkbaar met apenkooien tijdens gymlessen, maar dan op een grotere schaal en in de buitenlucht, waardoor het een memorabele buitensportactiviteit vormt.

Mud Masters High School Edition

In samenwerking met onze partners streven we ernaar om jongeren een geweldige sportdag te bieden. Het evenement is niet alleen een prachtige ervaring op de dag zelf, maar dient ook als een stimulerende uitdaging waarvoor in teamverband getraind kan worden, en het motiveert deelnemers om actief te blijven sporten.

Mud Masters onderscheidt zich doordat het geen wedstrijdelement bevat; er is geen tijdregistratie of ranglijst. Na een energieke warming-up begint het echte werk op het parcours, waarbij teamwork, uitdagingen en plezier centraal staan. Deelnemers werken samen en delen lachmomenten tot ze de finish bereiken. Hoewel de spierpijn tijdelijk is, blijven de onvergetelijke herinneringen – versterkt door modderige actiefoto’s van elke deelnemer op het parcours – voor altijd bij.

Dit evenement is een uitgelezen kans om de banden binnen schoolteams te versterken, terwijl leerlingen en docenten gezamenlijk een fysieke en plezierige uitdaging aangaan, die hen inspireert om de vreugde van beweging en samenwerking te ontdekken.

Je kunt meedoen op 7 juni en 27 september. Inschrijven kan via Mud Masters.

dutchmudmen com alles voor je obstacle run

Zelf meedoen? Bekijk onze kalender. Spullen nodig? Bezoek DutchMudMen.com.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?