slam

SLAM! gaat feestje bouwen bij Strong Viking

Strong Viking en SLAM! gaan samen een feestje bouwen! Met Strong Viking vieren we dit jaar ons 10-jarige jubileum, daar kan een feestje natuurlijk niet bij ontbreken. En waar feest is, daar is SLAM! Het begin van een nieuwe samenwerking is geboren.

SLAM!

In de stroom aan positieve energie vinden SLAM! en Strong Viking elkaar. Samen gaan we de Strong Viking beleving nóg intenser maken, samen gaan we er een écht feestje van maken! Deze nieuwe samenwerking moet natuurlijk gevierd worden en dat gaan we doen tijdens de Water Edition op 18 & 19 juni in Wijchen. Naast alle kilometers, obstakels, water en modder zal SLAM! er tijdens deze editie een feestje van maken voor zowel deelnemers als bezoekers op het start-finish gebied. Maak je klaar om samen met ons het 10 jarig jubileum te vieren op het strand van de Berendonck!

Vergeet ook zeker niet in te tunen op SLAM! Met de lekkerste muziek en livesets van de beste DJ’s om jouw dag net even wat beter te maken. Misschien hoor je de nieuwe Strong Viking radiospot ook nog wel voorbijkomen!

Op zoek naar een leuke obstacle run of mud run? Bekijk dan hier de complete OCR kalender. Schoenen of kleding nodig voor je training of event? Check dan DutchMudMen.com. Zoek je een goede plek om te overnachten bij een event, bekijk dan deze pagina?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven