War Race heeft jullie hulp nodig

Over 10 dagen is het zo ver en kun je meedoen aan de eerste Nederlandse editie van War Race. In januari had War Race hun allereerste evenement in België. Frenky was er toen bij om een review te schrijven. Lees hier hoe het hem verging die dag. War Race kan jullie hulp goed gebruiken, want ze hebben nog een aantal plekken vrij in de startvakken.

Wat kun je verwachten

Samen met Urban Sky zetten ze bij War Race 60+ unieke hindernissen neer. Zoek je na de lange zomer weer een uitdaging met veel hindernissen, dan kun je het beste kiezen voor de langste afstand, want dan krijg je alle hindernissen twee keer en kom je ruim boven de 100 obstakels uit.

Het concept van War Race is altijd gebouwd op een waargebeurde slag uit de eerste of tweede wereldoorlog. Deze keer is dat natuurlijk de slag om Arnhem. Met je startbewijs krijg je ook 30% korting op het Airborne museum waar je alles over de slag om Arnhem kunt leren.

Schrijf je in via War-Race.com.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top