strong viking

Strong Viking last komende twee evenementen af

Je kunt er niet omheen. Afgelaste evenementen vanwege de Coronacrisis. Zojuist heeft Strong Viking bekend gemaakt de komende twee evenementen af te gelasten. Het gaat om de Trailrun in Belgi? en de Mud / Family Edition in Wijchen. Dus ook de komende editie van de OCR Series gaat niet door.

Persbericht Strong Viking

Beste Vikings,

Gezien de ontwikkelingen/maatregelen met betrekking tot het COVID-19 (Corona virus) zoals vandaag gepresenteerd in Nederland en Belgi?, zijn wij helaas genoodzaakt om de Strong Viking Trail Run van 14 maart 2020 in Balen ?n de Strong Viking Mud Edition & Family Edition van 4 & 5 april 2020 in Wijchen af te gelasten.

Wij betreuren het ten zeerste deze beslissing te moeten nemen. Volgende week ontvangen alle deelnemers een mail met hierin een voucher voor een toekomstige Trail Run/Strong Viking (Family) editie.

Vooralsnog gaat de Mud Edition & Family Edition in Gent van 18 & 19 april 2020 gewoon door. Mocht deze toch geen doorgang vinden door verdere ontwikkelingen, dan ontvangen ook deze deelnemers een voucher voor een toekomstige editie.

Wij vragen begrip en geduld voor de situatie, zodat wij jullie zo snel mogelijk van verdere informatie kunnen voorzien.

Team Strong Viking

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top