mud sisters

Mud Masters komt met Mud Sisters

Nu de Muddy Angel Run Nederland en de StrongSisterRun verdwenen zijn, waren er even geen?ladies only obstacle runs meer in Nederland. Mud Masters gaat dit probleem dit jaar oplossen en lanceert Mud Sisters.

Mud Sisters

Afgezien van de datum (13 juni), de afstand (5 en 10 kilometer) en de locatie (Haarlemmermeer) is er nog niet heel veel bekend omtrent Mud Sisters. De extra info in inschrijvingen volgens snel.

NIEUW: MUD SISTERS! Het eerste Ladies Only evenement (5 & 10 km) van Mud Masters! Reken op dezelfde portie modder, hindernissen, fun, teamwork en festivalsfeer als bij Mud Masters, maar met een sterk gevoel van sisterhood als drijvende kracht om het beste uit jezelf te halen en samen met je sisters onvergetelijke herinneringen te maken.

Welke vriendinnen moeten hun agenda blokken om samen met jou mee te doen op zaterdag 13 juni in Haarlemmermeer? Meer info volgt snel en volgende week start de kaartverkoop al! – Mud Masters

Kalender Mud Masters

Zelf meedoen aan Mud Masters? Bekijk dan hieronder de complete Mud Masters kalender.

juni 2022
september 2022
Geen evenementen gevonden!

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top