World's highest ocr

World’s Highest OCR in 2020 in Afrika

We kennen natuurlijk allemaal de Strong Viking Hills Edition. En wie een Spartan Race ergens in Europa heeft gedaan is vast en zeker ook wel eens op een zwarte ski-piste beland. Nu is er voor 2020 toch wel de overtreffende trap met de hoogste OCR ooit; World’s Highest OCR.

World’s Highest OCR

De twee organisatoren van deze “World’s Highest OCR” gaan een Guinness World Record vestigen met wat ze de hoogte Obstacle Course Race ter wereld noemen. Van 12 tot 23 september 2020 kunnen slechts 60 gelukkige deelnemers meedoen aan dit avontuur. De totale expeditie duurt 10 dagen waarbij je in 6 dagen zelf naar de top van de Kilimanjaro loopt. De daadwerkelijk obstacle run zal plaatsvinden in de krater van de berg zelf. Deze is slechts 100 meter lang en zal bestaan uit 10 “iconische” hindernissen.

Kosten

De prijs is op dit moment nog niet bekend. Deze uitdaging wordt als compleet pakket aangeboden. Dus met vlucht naar Tanzania, verblijf, helikopter-vlucht terug naar beneden en afterparty. Misschien kun je al beginnen met sparen, want goedkoop zal het niet zijn.

Zelf meedoen

Heb je interesse, dan kun je je via deze link aanmelden als ge?nteresseerde. Je krijgt dan later meer informatie, onder andere over de prijs. Oh, en ga er maar vanuit dat het aanmeldformulier de eerste hindernis is.

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top