ocr team strongmanrun

Strongmanrun komt met eigen OCR Team

De organisatie achter de Fisherman’s Friend Strongmanrun?komt dit jaar met een eigen OCR Team en ze zoeken nog extra lopers.

Het huidige OCR Team

Het huidige team bestaat uit 4 atleten: Pim Bakker, Frank van Lieshout, Ruben Dinkelman en Joey Bakker. Daarnaast is er nog ruimte voor twee extra atleten.

 

Ook in het team?

Zondag 3 maart 2019 organiseert de StrongmanRun van 09.00 uur tot 15.00 uur een selectiewedstrijd. Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan deze selectiedag, mannen ?n vrouwen. Maximaal 100 deelnemers zullen tijdens deze wedstrijd strijden voor een plek in? Team StrongmanRun. De afvalronde vindt plaats op de survivalbaan in Nijverdal.

Tijdens het ochtendprogramma zijn er diverse clinics van Survival- en OCR kampioenen. Je leert nieuwe technieken en wordt uitgedaagd op een prachtige locatie. Je krijgt tips en tools van de beste atleten. ?s Middags zijn er zware testen en een afvalrace waarin iedereen een kans krijgt een plek te bemachtigen in het Team StrongmanRun.ocr team strongmanrun

Meer informatie is te vinden op?https://www.strongmanrun.nl/strongmanrun-team/


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top