beste obstacle run schoenen

Goedkope schoenen voor je obstacle run

Sinds een aantal jaar komen er steeds meer merken met obstacle run schoenen of trailrun schoenen op de markt. De een beter dan de ander. De een ook duurder dan de ander. Voor je het weet heb je schoenen van 160 euro. Natuurlijk helemaal goed, want vaak zijn het ook kwalitatief erg goede schoenen. Ga je nou slechts een of twee runs doen en wil je toch goede schoenen, maar niet te veel geld uitgeven? Dan zijn er een aantal opties voor goedkope schoenen.

Optie 1: Aanbiedingen

trailschoen

Om te beginnen kun je natuurlijk een goede aanbieding zoeken. Zo kun je via?Bol.com al Salomon trailschoenen vinden vanaf 42,50 euro. Je hebt keus uit bijna 20 merken en als je goed zoekt staat er zeker wel wat tussen. We zien redelijk was Salomon, Asics, Adidas en andere merken. Ook in de SALE van DutchMudMen.com zijn regelmatig mooie schoenen te vinden als je maat er nog tussen zit.

Optie 2: AliExpress

goedkope schoenen aliexpress

Een optie die iets langer duurt voordat je ze in huis hebt en iets risicovoller is, is natuurlijk AliExpress. Hier staan bijzonder goedkope schoenen op, die ook nog eens gratis bezorgd worden. Let wel goed op, want veel producten zijn niet echt. Zo staan er veel namaak Salomon Speedcross op of schoenen die er op lijken. Toch heb je voor minder dan 20 euro trailrun schoenen.

Optie 3: Decathlon

decathlon kipsta kiprun

Vanaf 34,99 euro heb je al Kipsta / Kiprun / Kalenji trailrunschoenen van de Decathlon. Zelf heb ik er nog nooit op gelopen, dus ik durf er geen oordeel over te geven. Je lijkt in ieder geval veel grip te hebben met de noppen en ze lijken niet al te zwaar. Voor zo’n bedrag kun je het risico ook wel nemen.

Optie 4: Reebok All Terrain Craze

De laatste optie is een goede die altijd scherp geprijsd is. Het gaat natuurlijk over de Reebok All Terrain Craze. Een erg goede schoen die nog geen 70 euro kost en intussen een paar jaar op de markt is. Elk seizoen in een ander kleurtje. Lees hier onze review als je er meer over wilt weten. Goede afvoer van water, veel grip met touwklimmen en veel grip in de modder.

Conclusie goedkope schoenen

Op DutchMudMen.com heb je een compleet aanbod obstacle run schoenen, vari?rend tussen goedkoop en duur en van heel smal tot heel breed. Zoek je nou een goedkope schoen voor het 2019 seizoen, dan heb je hierboven een aantal mooie opties. Vergeten we er eentje? Laat het ons weten!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top