spartan race gladiators

Gladiators terug bij Spartan Race in 2019

Tijdens mijn eerste Spartan Race in 2012 was de allerlaatste hindernis geen sprong over het vuur zoals tegenwoordig, maar mocht je je tussen een aantal?Gladiators door vechten. In 2014 zijn ze er mee gestopt met het argument dat een Spartan Race voor elke deelnemers hetzelfde moest zijn, omdat het anders nooit een echte sport zou worden. Toch komen de gladiators in 2019 weer terug.

Gladiators in 2019

De eerste aankondiging dat ze terugkomen stond in de nieuwsbrief van Spartan. Ze hebben intussen aangegeven dat ze bij een aantal events terugkeren, maar nog niet bij welke events.

Seasoned Spartans will remember, do you? Gladiators used to guard their finish line and give you one last challenge before you experienced victory. And guess what? Now they’re back…

gladiators

Gladiators in Nederland

Of ze dus ook in de Nederlandse Spartan Races komen is nog onbekend. Vroeger had je deze hindernis ook bij Strong Viking, maar die zijn er ook mee gestopt. Ook tijdens de Breakout Run kom je ze tegen als politieagenten.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top