down-under-obstacle-run

Win tickets voor de Down Under Obstacle Run

Zondag 7 oktober 2018 gaan we voor de negende keer los op het geweldige terrein van Down Under. Op een uitdagend parcours van 6 kilometer, staan minstens 30 unieke obstacles op je te wachten. Voor de echte die-hards zijn er ook de 9 en 12 kilometer run! Naast de Down Under Obstacle Run is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) ook de Down Under Kids Run van 3 km.

Verzamel je ?Obstacle Run Buddies? en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je alleen de wereld aankunt. Of je nu een geoefende ?mud runner? bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen baggeren; de Down Under Obstacle Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd.

Wil je tickets winnen? Laat in de comments achter met wie je mee wilt gaan doen en maak kans.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

18 reacties op “Win tickets voor de Down Under Obstacle Run”

 1. Mooie training voor de Strong Viking Brother Edition!!
  Samen met Willy, Albertho, Paul en Erik!!!

  OORAH!!

 2. Zaterdag starten Jamie en ik onze eerste obstakelrun en dit zou een mooie tweede zijn!

 3. wenda van noortwijk

  Graag met Maddy, Cynthia en Marloes afgelopen weekend onze eerste obstakel run en we zijn nu fan en verslaafd

 4. Petra Hoentjen-Dijkman

  Met mijn zoon Tygo 10 jaar en dochter Elize 9 jaar. Ik hoop ze aan te kunnen steken met deze mooie manier van sporten en door zetten.

 5. Met mijn collega’s bas, kelly en monica. Zij hebben dit nog nooit gedaan en willen graag ervaren hoe leuk zo’n run is

 6. Met Wouter Markowitz, Bart Martens en Joeri Heussen, tezamen (als team) hebben we op 1 September de IRON Viking uitgelopen te Gent….Oorah!

 7. Ik zou hem met mijn beste maat lopen die nog nooit zo ver heeft gelopen en eigenlijk nooit sport of niet veel maar hij wil het wel eens doen zon run dus dit is een mooi voor hem ik zelf heb er al meer gelopen

 8. Ik zou de Kids Run graag doen samen met mijn dochter Odile van 8. Odile is heel sportief en vindt niets leuker dan met haar papa door de modder te rennen.

 9. Femke Pijnappel

  Super gaaf om met onze 2 zoons van 9 en 11 jaar mee te doen! Ze hebben gekeken naar ons bij de StrongmanRun in Hellendoorn. Ze willen zelf ook graag meedoen……helaas….vanaf 14 jaar. Duurt dus nog ff.
  Dus…..misschien hier meedoen?

 10. Grada1973 van Velsen

  Leuke actie, we kennen deze run nog niet.
  Zou dan graag met ons gezin, 21 en 10 en mijn man 48 mee willen doen.

 11. Mooie training samen met mijn broer, week daarop knallen bij strong viking brother edition!

 12. Samen met Floor, samen jaren geleden begonnen met obstacle runs en ik woon nu vlakbij down under dus zou tof zijn als we samen die run kunnen doen 😀

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: