schoenen

De nieuwste schoenen voor je obstacle run (herfst 2018)

Aan het begin van het jaar kondigden we aan dat er een aantal nieuwe schoenen aan zat te komen. Dat kon je in dit bericht allemaal lezen. Intussen zijn de meeste schoenen uit en zijn er zelfs nog een aantal bijgekomen. Hieronder de nieuwe OCR schoenen voor het naseizoen 2018.

Saucony Koa TR

Type obstacle run? Een urban run of een obstacle run met minder modder en wat meer hardere stukken.?

Bestel hem hier.

Saucony Koa ST

Bij zware omstandigheden is de KOA ST het antwoord.?De KOA ST is voorzien van een agressieve PWRTRAC-slijtzool met groeven van 8?mm, en ontworpen om je op de been te houden op een zacht, modderig en glad terrein. Het synthetische bovenwerk van deze neutrale hardloopschoen stoot modder en vocht af en dankzij het vetersluitsysteem kun je de omsluiting snel aanpassen tijdens het hardlopen.

Type obstacle run? Runs met heel veel zware modder. Ideaal om de trenches uit te ploegen.

Bestel hem hier.

Saucony Peregrine 8

Type obstacle run? Een trail run met hindernissen. Iets kortere noppen dan de KOA ST en daarom net iets minder in de extreme modder.

Bestel hem hier.

Salming Off Trail Comp

De OT Comp (Off Trail Competition) is een technische schoen die is voorzien van een sterke Michelin zool. De speciale noppen zorgen ervoor dat je meer dan voldoende grip hebt en je alle paden en wegen vol zelfvertrouwen af kunt gaan.

Type obstacle run? Run met hindernissen van hout. De Michelin-zool heeft goede grip op diverse ondergronden.

Bestel hem hier.

Salming Elements

De flexibele middenzool gecombineerd met de tractie buitenzool is de uitstekende combinatie voor waterafvoer. Door de goede waterafvoer is de schoen geschikt voor rennen en zwemmen tijdens trail-runs.

Type obstacle run? Een run met veel water. De goede waterafvoer is dan ideaal.

Bestel hem hier.

Inov-8 X-Talon Ultra 260

x-talon ultra 260

Lichter dan voorheen en met verbeterde pasvorm en kleverige grip, biedt hij een hoog niveau van comfort en lichtgewicht bescherming. Extra ruimte bij de tenen zorgt ervoor dat de voeten kunnen zwellen, waardoor deze schoen ideaal is voor uithoudingslopers of ultra distance atleten die de kilometerstand over alle zachte grond opvoeren, of dat nu op bergen, bergen of over hindernisbanen is.

Type obstacle run? De lange afstanden. Iron Viking, Mud Masters Marathon en meer.?

Bestel hem hier.

Salomon Speedcross 4 Wide

speedcross 4 wide

De 4e editie van deze iconische hardloopschoen geeft het woord verfijning een nieuwe betekenis. Met zijn lichte gewicht, uitstekende demping en formidabele grip op zachte ondergronden biedt de SPEEDCROSS 4 WIDE meer puur plezier dan ooit. Deze versie heeft een bredere leest, waardoor meer mensen het comfort en de prestaties van de SPEEDCROSS zelf kunnen ervaren.

Type obstacle run? Trail runs en obstacle runs met een zachte ondergrond.

Bestel hem hier.

Nog meer schoenen

Uiteraard is het dat nog niet. Ook Reebok heeft weer nieuwe kleuren van hun bestaande modellen. Inov-8 heeft een nieuwe X-Talon 212 en er komen nog een paar schoenen aan de komende maanden. Onder andere de Inov-8 Graphene schoenen. Bekijk ze hier allemaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven