down under obstacle run

Win een startbewijs voor de Down Under Obstacle Run

In 2015 deden we mee aan de Down Under Obstacle Run, lees hier het verslag. Toendertijds een nieuwe run op het terrein van Down Under in Nieuwegein. De afgelopen jaren is de run uitgegroeid tot een blijvertje en heeft hij een vaste plek op de kalender gekregen.

Win startbewijzen Down Under Obstacle Run

Wil je zelf meedoen aan de Down Under Obstacle Run? Je kunt je al inschrijven voor de run op 6 mei. Wat nog veel mooier is, is dat je ook tickets kunt winnen via Obstakels.com. Laat weten met wie jij deze run wilt lopen en maak kans op twee tickets voor deze mud run.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

16 reacties op “Win een startbewijs voor de Down Under Obstacle Run”

 1. Ik zou graag met mijn OCR maatje dit willen lopen om voor ons een wat ‘onbekender’ run te lopen.

 2. Voor mijn meisje, die voor het eerst dit jaar zich jaar op 6 jan door een ocr heeft gewerkt en zooooo graag nog een keer wil me mooi weer.

 3. Karel valkeneers

  Samen met mijn vrouwtje mijn grote steun . Zij die altijd klaar staat voor mij en ook super graag het ocr gebeuren wilt leren kennen

 4. Ik zou heel graag met mijn lieve schat voor de 2e keer samen een obstacle run doen, hij heeft een hele moeilijke periode achter de rug en kan wel een leuke dag gebruiken! Hij is, naast een super lieve schat, ook een enorme bikkel en kan mij hopenlijk helpen om over de moeilijke hindernissen te komen! Net zoals hij bij onze vorige (mijn 1e) run heeft gedaan.

 5. Kelly Honders

  Zou ze super graag willen winnen om samen met mijn partner te lopen. We hebben allebei runs gelopen maar nog nooit samen wordt dus de hoogste tijd!

 6. Zijn begonnen met het geven van conditie training voor obstakelruns, en zou graag met een instructrice deze loop willen doen. Of ze het ook wel aankan 🙂

 7. Angela Gerrits

  Samen met mijn vriend Peter. We zijn halverwege vorig jaar begonnen en verslaafd geraakt aan obstakel runs. Het is zo leuk om te doen. Steeds weer nieuwe obstakels overwinnen en grote afstanden. Samen slepen we elkaar er doorheen. Deze is nieuw voor ons en kaartjes komen altijd van pas.

 8. Ja! Samen met mijn maatjes Gwenda en Mona, we zijn eigenlijk Vikings, maar eens wat anders is ook leuk om te proberen!!

 9. Deze run zou ik heel graag winnen met mijn maatjes Rianne en Ramona met wie ik nu al veel obstacle runs gelopen heb. Nieuwe run lijkt me super leuk ??

 10. ik zou graag deze run willen winnen dan kan ik samen met mijn dochter van 8
  bijna in onze achtertuin door de modder zwoegen met vriendelijke Oorah
  micha en luna

 11. Stephan van Barneveld

  Ik zou graag mee willen doen met mijn vriendin om haar ook warm te laten lopen voor obstacle runs.

 12. Met mijn grote liefde mijn man Richard Horn, samen door de modder kruipen is een traditie geworden. Elkaar bij sport leren kennen en sindsdien steeds opzoek naar leuke uitdagingen om heerlijk samen in beweging te blijven.

 13. Ik wil graag met mijn vriend mee doen …. love mudrun …..
  En ook leuk samen dit
  met mijn zwager en zus te doen

 14. Ik ga deze met mijn maat Danny lopen ik heb er al meer gelopen maar hij heeft ze nog nooit gedaan en sport normaal niet echt veel dus dit is een leuk evenement om hem mee naar toe te nemen

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: