Tips & Tricks

Wat doe je met je bril of lenzen tijdens een mud run?

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen is of je je bril op kunt houden of dat het beter is om lenzen te dragen tijdens je obstacle run. We hebben deze vraag al een aantal keer aan de 4.000+ leden uit onze community gesteld en dit zijn toch wel meest voorkomende oplossingen.

Lenzen

Een groot deel van de lopers kiest er voor om daglenzen te dragen. Zorg dan wel dat je je ogen dicht doet bij de water- en modder hindernissen. Daarnaast de tip om een reserve setje mee te nemen voor na de run.

Bril met koordje

Je kunt je sportbril op sterkte wel meenemen, maar zorg er dan wel voor dat er een koordje aanzit.

Doorgaans kan je de bril blijven dragen..maar bij obstakels zoals de execution,waterjump en de glijbaan is t verstandig deze af te zetten en evt te overhandigen aan een vrijwilliger die er toezicht houdt. – Berry

Laseren

De meest vergaande optie is natuurlijk om je ogen te laten laseren, maar om dat alleen voor een obstacle run te doen gaat misschien wat ver :).

Andere opties

Andere oplossing vind je in deze topics:

P.s. om de antwoorden te zien moet je je even aanmelden voor de Facebook-groep.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top