Spartain Fit Obstacle Run

Trainingslocatie Spartain Fit komt met eigen obstacle run

In de zomervakantie is het traditioneel wat rustiger met het aantal obstacle runs in Nederland en Belgi?. Zo hadden we op zondag 16 juli nog geen enkel evenement op onze kalender staan. Daar komt met de Spartain Fit Obstacle Run verandering in.

Spartain Fit

We kennen Spartain Fit natuurlijk als trainingslocatie van Henk-Jan Schipper. Naast deze trainingslocatie zien we ook steeds vaker lopers van het SpartainFit Team aan de start van obstacle runs staan. Daar blijft het niet bij want in juli komt daar ook de SpartainFit Obstacle Run bij.

Spartain Fit Team

Spartain Fit Obstacle Run

De run vindt plaats op en rondom het terrein van de SpartainFit homebase (SV Bernardus in Hazerswoude-Rijndijk).?Het beloofd een run te worden die je niet snel zult vergeten als we de organisatie mogen geloven. Op het 8 kilometer lange parcours komen minstens 50 obstakels te staan. Welke dit precies zijn, dat houden ze (voorlopig) nog geheim. Er wordt afgesloten met de zwaarste “slotenmars” die je ooit hebt gelopen. Inschrijven doe je via de website van Spartainfit.

Harbourrun
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

1 reactie op “Trainingslocatie Spartain Fit komt met eigen obstacle run”

  1. Pingback: Family Fit Indoor Survival betrokken bij nieuwe obstacle run Staphorst - Obstakels.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top