Nieuw: Alle obstacle runs op een kaart

Ze net voor het weekend (en net voor onze Obstakels.com Awards) hebben we nog een nieuwe functionaliteit aan onze kalender toegevoegd. We kregen het verzoek de kalender uit te breiden met een kaart van Nederland en Belgi?. Niet iedereen is namelijk bereid stad en land af te rijden om door de modder en over obstakels te gaan. En soms zijn er bij jou in de buurt ook leuke obstacle runs die je moeilijk kunt vinden in de steeds langere kalender. Met nu al ruim meer dan 100 evenementen op de kalender kan dat soms ook wat lastig zoeken zijn.

Kalender op de kaart

Als je op de kaart hieronder klikt ga je naar onze speciale versie van de kalender. Je kunt er ook komen door hierboven in het menu te kiezen voor “kalender” en dan “kaart met alle obstacle runs.” Ontbreekt er bij jou in de buurt nog een run? Laat het ons weten!

kaart met obstacle runs


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top