Dirk-Schrama-Aflevering-1

Obstakels.com TV – Aflevering 1

Al sinds 2012 houden we jullie op de hoogte over alles in de wereld van obstacle course racing en mud runs. Wat begon als een hele kleine kalender en een klein raceverslag is uitgegroeid tot de huidige site. Maar na heel veel tekst is het tijd voor iets nieuws. We starten met Obstakels.com TV, een maandelijke show met alles over obstacle running.

obstakels.com tv
Een screenshot van Obstakels.com in 2013

Obstakels.com TV

Boven de Dutch Mud Men Store hebben we een kleine studio gebouwd waar we elke maand een (korte) show willen maken. Iedere?maand nodigen we een gast uit om het nieuws te bespreken en wat dieper op zijn of haar obstacle run achtergrond in te gaan. Dit kunnen atleten, fun runners, bouwers van hindernissen, teams of organisatoren van runs zijn. In deze eerste pilot-aflevering ben?ik de gelukkige.

We zullen verder met een aantal vaste items gaan werken zoals een vooruitblik op de kalender, een review van de juiste spullen en het bezoeken van een trainingslocatie ergens in de Benelux. Deze eerste keer natuurlijk veel aandacht voor het WK OCR in Canada komend weekend. Feedback is meer dan welkom! Je mening achterlaten kan via TV@obstakels.com.

Toine de cameraman

Toine gaat de spreekwoordelijke kar trekken. Hij was al heel lang?de man achter de parcoursverkenningen die we deden. Na een jaartje sabbatical is hij weer helemaal terug en zal hij niet alleen achter de camera, maar ook vooral voor de camera te zien zijn. Hij zal de gasten interviewen, de trainingslocaties bezoeken en al je vragen beantwoorden.

obstakels-com-tv
Toine in zijn studio

Bekijk aflevering 1 hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven