Urban Sky

Urban Sky bouwt groot obstakel WK OCR

Het derde officiele WK Obstacle Course Racing gaat een extra Nederlands tintje krijgen. Het bedrijf Urban Sky, van deelnemer en obstakelbouwer Rick Urban, gaat een?groot obstakel op het WK bouwen.

urban sky

Urban Sky

Het bedrijf Urban Sky is eerder dit jaar begonnen met het leveren van zelfgemaakte en ontworpen obstakels aan een aantal grote runs. Je hebt de spinners al kunnen zien tijdens Strong Viking, Toughest en bij het EK-dorp. Daarnaast staat een deel van de obstakels op de permanente trainingsparcours van OCR Belgium, CrossXvest en het Toughest Lab. Na Nederland, Belgie en Scandinavie wordt nu de stap naar Noord-Amerika gemaakt met de wereldkampioenschappen OCR.

WK OCR

Het derde WK OCR vindt dit jaar plaats in Canada in de buurt van Toronto op 14, 15 en 16 oktober. Er staat weer een flinke Nederlandse en Belgische groep atleten klaar om prijzen in de wacht te slepen.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe obstakels van Urban Sky? Volg ze dan op?Facebook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven