4 reacties op “Bootcamp Obstacle Run”

 1. Al veel obstacle runs gelopen, maar dit was een erg goede obstacle run. Prijs kwaliteit was gewoon erg goed. Alle onderdelen zaten erin, zelfs wat zwemwerk. Mooie omgeving kortom prima dag.
  Absoluut aanwezig volgend jaar.

 2. Zondag de Bootcamp obstacle run gelopen.

  de run was op een leuke locatie langs het meer (6km) en hierna nog een stuk een net nieuwe aangelegd park in wat de 12km was. 18km was van beide 1x.
  de obstacles waren voor iedereen goed te doen maar hierdoor zeker niet moeilijker!
  een goede afwisseling van obstacles met elke keer een andere loopafstand tot de volgende obstacle.

  omdat dit een kleinere organisatie was was het niet minder geregeld.
  start/finish was basic zeker de finish had van mij meer als ontvangst mogen zijn dan klim in het touw en tik de balk aan dan ben je klaar.
  verder stonden er 3 grote leger tenten. 1 garderobe en ophaal tickets, 1 heren kleedruimte en 1 dames.
  helaas in de tenten erg weinig tafels en banken.
  verder was er nog muziek massage eten en drinken.
  zeker genoeg vrijwilligers.

  aandachtspunt is een extra drink post! het werd gisteren toch wel warm later op de dag en er was alleen na ca 3km en bij strat/finish een drink post dus wanneer je 12km liep en dan helemaal achterin het nieuwe park wat best erg saai was alleen konden we best wel een slok water gebruiken!

  verder erg positief! geslaagde dag. uitendelijk verwacht ik een top 10 finish (geen registratie) in 2:35 met 4kg vest (dutch mud men never give up!)

  3,5/4 ster omdat ze het erg goed hebben gedaan als kleine organisatie tov de grote

 3. Vorig jaar heb ik deze run ook gelopen; toen was het de eerste editie en was er nog erg veel op en aan te merken. Ze hebben erg goed geluisterd naar de feedback.

  Leukste obstakel was wat mij betreft “Lord of the rings”. aardig setje ringen onder een brug, waarvan ik denk dat het voor sommige ervaren lopers nog best een uitdaginkje was.

  Hier en daar liep het parcours dubbel, waardoor je een tweerichtingsverkeer had. Ook zaten er hier en daar in het langere parcours wat “lusjes” waarvan je merkte dat ze puur waren uitgezet om aan de afstand te komen.

  Ik heb me nog wel gestoord aan het publiek, dat op het eind van het parcours pontificaal tussen de hindernissen ging zitten/staan. Dat had wellicht wat beter mogen worden afgelint, of afgezet met n dranghekje.

  Dat mocht echter de totale pret niet drukken, het was deze keer erg net georganiseerd.

 4. Wat was dit gaaf!! 6 km, als laatste groep van de dag, dus alles was erg glad, maar juist een extra uitdaging. Volgend jaar ben ik weer van de partij!

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: