Mud Masters Weeze

[Video] Preview Mud Masters Weeze

Vandaag zijn we naar vliegveld?Weeze Niederrhein gevlogen, hebben daar de mountainbikes gepakt en zijn 18 kilometer over het parcours van Mud Masters Weeze geploeterd. Want zo durven we het wel te noemen.

Weeze

Van de drie locaties waar Mud Masters zijn evenementen organiseert?is dit toch wel mijn favoriete locatie. De reusachtigheid van het vliegveld, de heuvels, de bunkers, de zandafgraving en het bos. Deze locatie heeft bijna alles. We kunnen al verklappen dat er weer best wat pittige heuvels inzitten en dat het verstandig is om je gaiters mee naar Duitsland te nemen. Na onze verkenning zaten de schoenen boordevol met zand en steentjes.

Obstakels

De bekende obstakels van Mud Masters zijn weer aanwezig, alleen de Pipe Runner zul je deze keer missen. Daar is echter wel een spectaculair nieuw obstakel voor teruggekomen, namelijk de Flyer. Verder hebben we behoorlijk wat obstakels kunnen tellen en kwamen we ook nog wat verrassingen tegen. Evenals vorig jaar gaan we weer door de zandgroeve en daar zul je aan modder waarschijnlijk wederom geen gebrek hebben.?Ondanks dat het er vandaag nog netjes?bij lag, zal het parcours dit weekend?door de meer dan 10.000 deelnemers goed omgeploegd worden.

Zelf meedoen aan Mud Masters?

Wil je last minute nog meedoen aan Mud Masters? Check dan onze Marktplaats. Ga je dit weekend niet redden, maar toch de Flyer meemaken? Schrijf je dan met korting in voor de editie in September.

De preview!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

1 reactie op “[Video] Preview Mud Masters Weeze”

 1. Hee DMMers,

  Afgelopen zondag deze mudmaster editie gelopen en ik moet zeggen de locatie is idd. zoals Dirk zegt geweldig.
  De obstakels zijn goed verdeeld neergezet en het terrein wordt heel goed benut.
  vanaf de start tot het einde zijn enkele leuke klimmetjes gevonden over de diverse bunkers die overal verspreid staan, waarbij de zandafgraving een leuke afwisseling is. Ik wist niet dat er op zo een kleien locatie zoveel kleuren zand konden liggen.
  Zelf vond ik de echte mud wel tegenvallen en ik moet zeggen dat ik erg schoon de finish over ben gekomen. De voorziening van het nodige water en banaantjes is meer dan voldoende.

  Dus overal genomen.

  Faciliteiten 4 sterren
  Warming-up 3 sterren
  Parcours & Locatie 5 sterren
  Bewegwijzering 5 sterren
  Zwaarheid 3 sterren
  Modder 2 sterren
  Veiligheid 5 sterren bij elk obstakel stond toezicht en waren ook enthiousiast
  Prijs/kwaliteit-verhouding 4 sterren

  Een erg mooie run waarbij de nieuwe obstakels erg leuk zijn.

  Er is wel 1 groot minpunt de 18 km is volgens mij geen 18 km geweest want bij het bij nakijken van de diverse peilingen over de gelopen afstand op Strava dmm club blijkt dat dit maar ca.16,5km geweest is??????

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: