Nieuwe kalender

Nu nog sneller je volgende obstacle run vinden

We gaan dit seizoen in de Benelux naar meer dan 100 obstacle runs. Dat hadden we vorig jaar niet durven dromen! Gevolg is dat er steeds meer evenementen bijkomen. Aan de ene kant is dat helemaal top omdat er nu meer keuze bij jou in de buurt is en de runs steeds beter worden door de toegenomen concurrentie. Een nadeel is dat je door alle obstacle runs de modder niet meer ziet. Welke moet je nou kiezen? Vandaar dat we vandaag twee nieuwe items op de site bekend maken.

Beter filteren op de nieuwe kalender

Als je 100 evenementen in ??n tabel zet wordt het wat lastig zoeken, daarom zijn we sinds een maandje overgestapt op een uitgebreidere kalender. Je kon hier al zoeken op locatie, naam of datum. Daarnaast kun je de resultaten bekijken op een kaart, in een agenda of als foto-overzicht.

Filters obstacle run

We hebben nu ook wat extra filters toegevoegd. Zoek je bijvoorbeeld een obstacle run op zondag, omdat je op zaterdag altijd moet werken? Dan kun je dat links in de filters nu aangeven. Wil je liever een urban run doen? Dan klik je op Urban Run. En wil je filteren op een specifieke afstand omdat je bijvoorbeeld klein wilt beginnen? Daarvoor hebben we nu filters die de afstanden selecteren voor jou.

Filters

Evenementen ranking

We kregen van een enkeling als feedback dat ze de oude kalender toch misten. Aangezien we het beste platform voor jullie als gebruikers neer willen zetten hebben we iets met die feedback gedaan. De “oude” kalender is in versimpelde vorm weer terug, maar dan met een extraatje. We vragen jullie als deelnemers aan de evenementen?je review van de runs bij ons achter te laten. Die reviews tonen we nu in dit overzicht. We hopen daarmee inzichtelijk te krijgen welke runs echt goed zijn en je niet mag missen. Deze is ook te vinden onder het kopje “kalender” linksboven in de menubalk. Helaas kunnen we dit nog niet doen voor de runs van vorig jaar, omdat we toen nog niet meen ranking werkten. Vul dus na een run altijd bij ons je review in, dan kunnen wij dit overzicht wekelijk updaten.

Ranking

Feedback? Tips? Kritiek? Aanvullingen? Laat ze achter in de comments!

p.s. onze forums?zijn op verzoek ook weer terug.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top