Cross X Vest

[Winnen] CrossXvest via Dutch Beach Masters

Goed nieuws! Wij mogen in samenwerking met CrossXvest en Dutch Beach Masters een mooi CrossXvest ter waarde van ? 189 weggeven.

CrossXvest

CrossXvest

Het?CrossXvest?WeightVest is een multi-inzetbaar?gewichtsvest van hoge kwaliteit met?verschillende opties voor de gebruiker.?Het Weightvest is verstelbaar van 1 kg. tot een max van 20 kg. en is een ?one size fits all? model voor man en vrouw.?Door deze unieke optie bepaal je zelf de intensiteit van je training?en dit maakt het gewichtsvest beschikbaar voor iedereen. Het?CrossXvest WeightVest is volledig afstelbaar rondom schouders, rug en taille.?Met het?gewichtsvest werk je op een uitdagende manier aan je conditie,?kracht, uithoudings- en doorzettingsvermogen. Ideaal voor fitness, bootcamp, crossfit en als voorbereiding op jouw obstacle run.

Dutch Beach Masters Charity Buddy Ticket

Dutch Beach Masters

Is het parcours van Dutch Beach Masters voor jou nog niet zwaar genoeg en wil jij iets doen voor het goede doel. Dan kun je samen met een buddy meedoen aan de Dutch Beach Masters. Jij en je buddy krijgen allebei een prachtig CrossXvest mee van 7 kilo per stuk en moeten dit extra gewicht het complete parcours meedragen. Het CrossXvest is een geoptimaliseerd trainingsvest en hierdoor is het parcours een nog grotere uitdaging!?Als team heb je wel de verplichting om minimaal ?100,- op te halen voor het goede doel. Er wordt door de organisatie een persoonlijke sponsorpagina gemaakt om jullie te helpen zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Je kunt bijvoorbeeld geld inzamelen bij vrienden, kennissen, buren en collega?s.?Inschrijven voor deze uitdaging kan hier.

Winnen

Iedereen die meedoet aan met een Charity Buddy Ticket krijgt een CrossXvest te leen. Daarnaast kun je hem naderhand met een fikse korting kopen. Wil je de meest luxe variant van het CrossXvest winnen? Dan hoef je alleen maar de volgende vraag te beantwoorden.

Hoeveel kilometer Dutch Beach Masters kun jij aan met een CrossXvest (van 7 kilo)?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top