Dutch Beach Masters

Nieuw event; Dutch Beach Masters

Gisteren allemaal lekker in de zee gedoken tijdens de Unox Nieuwjaarsduik? En dat beviel wel? Zet dan de Dutch Beach Masters op je agenda voor 2014! Op zaterdag 19 april vind dit evenement plaats op het breedste strand van Nederland. Wij spraken de organisatie en kunnen je al wat meer vertellen over deze run.

Dutch Beach Masters

Dutch Beach Masters 2014

De run start bij de jachthaven en de pier in IJmuiden en zal je voeren over het strand en de duinen. We hebben al zo’n 20 obstakels voorbij zien komen op de website. Van tijgeren, over heuvels klimmen en containers tot monkeybars en strobalen. Uiteraard zal de natuur ook een mooi obstakel zijn, want we weten nog van de Ultimate Crossrun en de Neptunus Run dat je de duinen niet vanzelf over komt.

Je kunt je over twee weken inschrijven met early-bird korting. Ben je met 8 of meer personen, dan kun je teamtickets aanschaffen waar je nog iets meer korting mee krijgt. Ben je tussen de 12 en 17 jaar oud? Dan kun je onder begeleiding van je ouders of voogd meedoen met een parent-child ticket.?Verder worden er twee goede doelen gekoppeld aan de run en ook daar kun je voor lopen. Hier is de charity-buddy run voor in het leven geroepen. Is 18 kilometer nog niet zwaar genoeg, dan kun je samen met je buddy een zandzak meenemen onderweg. Er wordt wel van je verwacht dat je minstens 100 euro ophaalt voor het goede doel.

Ook kun je diverse prijzen winnen. Dus trek je meest sexy of meest ludieke outfit aan en maak kans op een hotelovernachting voor twee personen. Daarnaast is er ook een prijs voor het gezelligste team. Zijn jullie dat team, dan win je vier meter bier.

Dutch Beach Masters

Dutch Beach Masters facts

Volg Dutch Beach Masters of?Facebook?om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top