711454 10153255677010038 255049084 n

Run For Your Lives Nederland 2014

In de categorie fun runs krijgen we komend jaar een hele nieuwe in Nederland. Toch zul je daar wel wat voor moeten doen. In de VS is de Run For Your Lives al razend populair, zo deden er tijdens het eerste evenement direct al 12.000 mensen mee. Sinds het succes van The Walking Dead zijn zombies weer helemaal hot. Op 6 september 2014 komt er een eerste Nederlandse versie van Run For Your Lives. De locatie is Strand Maaslanden, een mooie evenementenlocatie tussen Nijmegen en Oss. De run zelf zal 5 kilometer lang zijn en obstakels krijgen als?Doolhof, Bloedbad, Haunted House, Elektrisch Hek, Zombie Field en?Een brug te ver. Je wordt tijdens het lopen ook achtervolgd door zombies. Mocht je willen kun je overigens ook zelf voor Zombie spelen. Na de run zelf is er een?Apocalypse Party; eten, muziek en een markt. Maar wat moet jij daar nou voor doen? Nou, simpel. Hoe meer mensen er mee doen, hoe groter en uitgebreider de run en het festival worden.

?Run For Your Lives 2014

Crowdfunding Run For Your Lives

Run For Your Lives is opgezet door een enthousiaste groep vrijwilligers met uiteenlopende expertises – van juristen tot eventplanners en van vormgevers tot projectmanagers. Allemaal met ??n droom: een evenement realiseren zonder geld van de bank. Op 1 september is op?www.runforyourlives.nl?de crowdfunding van start gegaaan. Hoe meer deelnemers zich de komende 90 dagen registreren, hoe groter het evenement wordt, hoe beter de muziek en hoe meer hindernissen. Tijdens de crowdfunding campagne kunnen deelnemers zich als ??n van de eerste verzekeren van een startbewijs. Daarnaast ontvangen deze fans een aantal unieke beloningen.?Run For Your Lives heeft de ambitie om het eerste evenement van Nederland te zijn dat compleet door middel van crowdfunding wordt gerealiseerd. In 90 dagen proberen de oprichters maar liefst ? 100.000 op te halen om hun doel te kunnen realiseren. Als dit lukt is dit het hoogste bedrag dat wereldwijd ooit door middel van crowdfunding is opgehaald voor een festival of obstacle run.Je kunt je nu inschrijven voor Run For Your Lives en krijgt een reservering voor het event. Denk je er aan om mee te doen, schrijf je dan ieder geval voor eind november in!?Wordt het minimale bedrag gehaald, dan wordt deze reservering omgezet in een fysiek ticket. Mocht het de organisatie niet lukken om binnen 90 dagen ?100.000 op te halen dan wordt geen geld van de donateurs afgeschreven. Tot eind november krijg je overigens ook nog korting op je ticket, daarna zal het duurder worden.

 

Prijzen crowdfunding

Er zijn veel mogelijkheden om mee te doen aan Run For Your Lives. Zo kun je als zombie, renner of medic meedoen.Hieronder een?korte?samenvatting van de tickets?(prijzen tijdens crowdfunding):

? 8,00 ???????????????? Zombie Postcard?(een persoonlijk kaartje van de oprichters!)
? 15,00 ?????????????? Access Card?(= alleen festival toegang)
? 29,00 ?????????????? Zombie Ticket?(incl. festival toegang. Get the virus!)
? 39,00 ?????????????? Renner Ticket?(incl. festival toegang)
? 64,00 ?????????????? Zombie & Renner Ticket?(incl. festivaltoegang)
? 69,00 ?????????????? Medic! Renner Ticket?(incl. festivaltoegang)
? 175,00 ???????????? VIP Package?(Zombie & Renner Ticket + VIP)
? 145,00????????????? A-Team?(4x Renner Ticket)
? 175,00 ???????????? Medic! A-Team?(3x Renner Ticket + 1x Medic Ticket)
? 750,00 ???????????? Het Laatste avondmaal?(via?info@runforyourlives.nl)
? 1.750,00 ? ? ? ? ? Lifetime RFYL Membership?(via?info@runforyourlives.nl)

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?