De geschiedenis achter Obstacle Racing

De afgelopen jaren is Obstacle Racing een populaire sport aan het worden, zeker in Amerika. Als we zien hoe snel de Strongmanrun dit jaar vol was qua aantal deelnemers en wat er voor 2013 allemaal op het programma staat, dan kunnen we wel zeggen dat de populariteit hier in Nederland ook groeiende is. In een lang artikel in?Outside Magazine?van afgelopen maand kun je de geschiedenis van Obstacle Racing lezen. Een mooi artikel over een businessplan, een Harvard student, rechtszaken, oorlog tussen de verschillende organisaties en?een bedrijf (Tough Mudder) dat intussen tientallen miljoenen omzet.

Lees het volledige artikel hier: ?Profiteers of Pain – Obstacle racing in AmericaSpullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top