Mustache Man Tough Mudder

Train als de Mustache Man

Wil je gaan trainen voor een obstacle race, dan zijn er op internet voldoende programma’s te vinden die je kunt volgen. Je kunt het thuis doen, in de natuur of in de sportschool. Zolang het maar om een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen is.

Tough Mudder heeft hun eigen trainingsmascotte en dat is de Mustache Man. Op zijn website kun je onderstaande, inspirerende video vinden. Binnenkort komt het complete trainingsprogramma online te staan op zijn website. Op zijn YouTube-kanaal staan nog wat meer video’s. Succes met trainen!

 


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top